Rólunk

Minőség kedvező áron

TOP AUTO SERVICE

Az autósok fejében a független szervizekről egyre inkább a jó ár/szolgáltatás arány alakult ki. Ezért választják egyre többen a márkafüggetlen javítóállomásokat. Most itt az ideje, hogy ezt az előnyt egy professzionális szervizkoncepcióval erősítsük fel. Kiemelkedően költséghatékony karbantartási és javítási szolgáltatással. Figyelemfelkeltő megjelenéssel és a szerviz technikai felkészültségével bizalmat ébreszt az alacsony árfekvés ellenére.

Cégünk Eger északi részén várja ügyfeleit, ahol a legmodernebb műszaki háttérrel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársak, igényes környezetben, elsődlegesen Citroën és Peugeot márkájú személy és kistehergépkocsikra specializálódva, szakszervizként, teljeskörű szervizszolgáltatással várják már meglévő és új ügyfeleiket! Természetesen a két említett márka mellett minden egyéb márkájú gépjármű javítását vállaljuk - márkafüggetlen autoszervizként -, a legmagasabb igényeket kielégítő szolgáltatásokkal, ügyfélbarát árakon!

Kezdetektől fogva törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki, minőségi, gyors munkánkkal és ingyenes ill. szolíd árú szolgáltatásainkkal elnyerjük bizalmukat. Nagy figyelmet fordítunk az ügyfeleink által észlelt hibák közös kiértékelésére. Az autó beadásakor megbeszéljük az autó hibáit, annak lehetséges javítási módjait, költségeit és a javítási időt. Tájékoztatést adunk a cserélendő alkatrészekről és a várható költségekről. A javítás közben felmerülő esetleges plusz költségekről azonnal  tájékoztatjuk az ügyfeleinket, így folyamatosan követni és kontrolálni tudják a szervizelés kiadásait. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, elérhetőségeinken keresztül lépjen kapcsolatba velünk.

TOP AUTO SERVICE

 

Áttekinthető folyamatok

Szervizünkbe betérő ügyfeleinknek magas színvonalú szolgáltatásban van része. Ez vonatkozik az ügyfélkezelésre, hiba elháritására, ajánlat készítésére, javítási folyamatra. Az áttekinthető, tiszta folyamatok a bizalom építését szolgálják.
Egységes árakkal dolgozunk! Személygépkocsi illetve haszongépjármű javítása esetén egyaránt 15000Ft+áfa/óra a munkadíj.

Tájékozódjon fixáras szolgáltatásainkról!

 

 

Tájékozódjon árainkról!

 

Rólunk

TOP AUTO SERVICE Eger

3300 Eger, Cifrakapu u. 160.

Nyitva: H-P: 8:00-17:00
Tel.: +36 20 259 9198; +36 20 946 0818

Tel./fax: +36 36 325 217
Email: topautoservicekft@gmail.com

MŰSZAKI VIZSGA ÁLLOMÁS Autószerviz Műszaki vizsga állomás
Széchenyi 2020 Befektetés a jövőbe