Liqui Moly

prémium olajcserével egybekötött szervizcsomagok

A gépjárművek fenntartásához, műszaki állapotuk megőrzéséhez hozzátartoznak a gyártó által előírt időszakos karbantartási munkálatok. Ezen munkálatok időbeni elvégzése, valamint a gyári, vagy a gyárival megegyező minőségű alkatrészek alkalmazása fontos a gépkocsi problémamentes és biztonságos működtetéséhez, és a gyári garancia megtartásához!
 
Az európai uniós irányzatok alapján Ön szabadon dönthet, hol végezteti ezen karbantartási műveleteket. A szakszervizeknek el kell fogadniuk a független szervizekben végzett munkákat, ha ott a gyári technológiai folyamatokat betartották. Ilyen elismert független szerviz a TOP AUTO, ahol gyors, precíz és szakszerű kiszolgálással találkozhatnak a gépjármű-tulajdonosok. A TOP AUTO közvetlen érdeke az Ön elégedettsége, ezért a fix, rögzített csomagárakban nyújtott szolgáltatásainkat teljesen átlátható módon vehetik partnereink igénybe: bejöhetnek a szervizbe a hibafeltárás és javítás során, vagy éppen megbizonyosodhatnak a felhasznált gyári alkatrészek eredetiségéről.
 
A Liqui Moly kenőanyagok kifejlesztése és gyártása során alkalmazott eljárás, a "Clean Modifier Technology" biztosítja a tökéletes motortisztaságot, a "Friction Reducer Technology", vagyis a kis 
súrlódást eredményező technológia pedig hozzájárul az üzemanyag-takarékossághoz, valamint a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez.
 
A korszerű gépjárművek gyártói újabban autótípusonként ajánlást adnak arra, milyen motorolajat kell használni az optimális működéshez. Ennek oka, hogy a motorolaj már konstrukciós szerkezeti elemnek számít (emissziós értékek, részecskeszűrő és katalizátor használata, kiterjesztett csereintervallum, motorikus alkatrészek illesztései, stb.), nem mindegy tehát, hogy melyiket választjuk közülük.
 
 
 
 
Fontos tényező még, hogy az előírt motorolajat és az olajszűrőt – a gyári előírásnak megfelelően – rendszeresen cseréltesse, ezzel is növelve járműve élettartamát a gyári garancia megtartása mellett. Ugyancsak fontos, hogy új típusú vagy más minőségű motorolaj használata előtt, a kötelező szerviz részeként az olajrendszer tisztítva legyen, így megelőzhető az olajsár kialakulása.
 
A környezet védelme közös ügyünk, ezért mi gondoskodunk a kenőanyag-felhasználás során keletkező, szelektíven gyűjtött hulladék ártalmatlanításáról!

Rólunk

TOP AUTO SERVICE Eger

3300 Eger, Cifrakapu u. 160.

Nyitva: H-P: 7:30-17:00
Tel.: +36 20 259 9198; +36 20 946 0818

Tel./fax: +36 36 325 217
Email: topautoservice@gmail.hu

Autószerviz